Pure Argan Oil
Ulje protiv opadanja kose
KUPI
100% čisto arganovo ulje

Arganovo ulje se naziva i „tečno zlato“. To je najmoćniji preparat za negu kose. Klinička ispitivanja su potvrdila: folikuli dlaka nežno prelaze iz faze mirovanja u fazu aktivnog rasta već od prve upotrebe.

Pure Argan Oil je najpopularniji proizvod za negu kose u 2019. godini

100% prirodno ulje za kosu osigurava izvanredne rezultate

95%

smanjuje krhkost i gubitak kose

90%

smanjuje opadanje kose

97%

više elastičnosti

Pure Argan Oil Obnavljanje kose je lako!

1. korak
Nanesite ulje na koren kose

2. korak
Masirajte teme 15 minuta. Isperite ulje iz kose.

SAVET STRUČNJAKA

Mnogi muškarci pate od gubitka kose. Razlozi su individualni, ne moraju nužno da ovise o našem načinu života. Međutim, postoji preparat koji se bori protiv gubitka kose bez obzira na razlog koji ga je uzrokovao. To je Pure Argan Oil. Ako ga koristite jednom u svaka tri dana, za 4 nedelje vaša kosa će postati jača, brže će rasti i proces gubitka kose će se zaustaviti. Pure Argan Oil se takođe može koristiti za intenzivni rast brade.

7. dan
17. dan
28. dan
Dario Petrović

Stručnjak za kosu

Sastav: samo 100% čisto arganovo ulje

  • jača dlaku i ubrzava rast kose
  • bori se protiv sedih dlaka i opadanja kose
  • obnavlja prirodni pH temena
  • smanjuje proizvodnju sebuma
  • sprečava pojavu peruti
  • štiti kosu od štetnih delovanja iz okoline
  • hrani i izglađuje dlaku, daje kosi volumen, elastičnost i sjaj

Pure Argan Oil NA DELU

Gordan, 48 godina

Zbog hormonskih poremećaja, prošle godine sam počeo da gubim kosu. Morao sam da se pozdravim sa stilskom frizurom i gustom kosom. Srećom, ne zadugo - dok nisam saznao za Pure Argan Oil. Nanosim ga svaki dan na kosu. Ne mogu reći da se dogodilo odmah, ali u nekoliko nedelja gubitak kose se postepeno smanjio. Nakon dva meseca, nove dlake su mi se počele pojavljivati na ćelavim mestima.

Nemanja, 43 godine

Koristim ovo ulje već godinu dana. Pre toga, kupovao sam različite šampone i serume, ali nisu mi pomogli. Sada sam prešao na Pure Argan Oil. Evo rezultata! Kosa mi je gusta iako više nisam mlad, nemam nijedno ćelavo mesto! Samo malo sede kose na slepoočnicama i to je sve. Ljudi mojih godina su već sedi i ćelavi.

Radovan, 26 godina

Nisam imao gustu kosu u početku i prestravio sam se što ću izgubiti kosu tako mlad pa sam odlučio da isprobam Pure Argan Oil. Nakon dve nedelje, video sam prve rezultate. Moja kosa je postala puno gušća i ne opada! Sjajna je i zdrava. Rešio sam problem s kosom. Toplo preporučujem ovaj proizvod.
Pure Argan Oil: kosa na glavi, a ne na češlju
stara cena 7400 RSD
cena 3700 RSD
300